cursed of my family : TRUST


hmm,,,,begitulah menurut gw,,,this is the cursed of my family,,,people always put their trust on us…

mungkin bagi sebagian orang,,,mendapatkan kepercayaan dari orang lain,,,itu susah,,,tapi,,,for my family,,,expecially me,,,i think we’re cursed to be trust by people around us…

harusnya,,,mungkin senang ketika orang2 percaya pada kita,,,tapi…sebenernya,,bikin pusing loh,,,

entah,,,rasanya,,,,ketika orang lain mulai menaruh rasa percayanya ke kita,,,ada beban tersendiri yg muncul tiba2,,,karna,,,yup,,,suatu kepercayaan orang sama kita,,,adalah sesuatu yg sangat berharga,,,dan,,,we always try not to disappoint them…

satu harga yg mahal adalah rasa percaya orang pada kita…klo udah ilang,,,we have no price anymore…

well…sebagai gantinya,,,keluarga gue juga terlalu mudah percaya sama orang,,,we always think they will act as we do…

-my brother : bisnis pulsa sama temennya…yg jagain tokonya,,,temennya,,,dan karna percaya sama temennya…akhirnya tutup toko,,,karna yg beli katanya sedikit,,,tapi tuh pulsa lenyap aja gitu… *weird*

-my mom : the person with analytical thinking,,,my big family (my mother sister) always ask her help…because she is the only one who’ll give help with logic reason…

-my dad : hmm,,,,this is it….the person who always put his trust to other easily….and in some cases,,,his trust betrayed by his friend… kadang,,,gue suka diomelin sama my dad karna terlalu mudah percaya sama orang,,,katanya,,gue blon bisa bedain mana yg baik dan buruk,,,”but wait…i inherit it from u, dad!”

-me : please!!!! don’t trust me….. it’s enough for me to trust u,,,but,,u don’t have to do the same….

i don’t know why…but…people give their trust easily to us….

and for me….it was a cursed…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s